News

News

business-newspaper-coffee-time%20%281%29.jpg
01 April 2022

Nieuwe mijlpaal in ontwikkeling Hembrugterrein.

Het college van de gemeente Zaanstad heeft groen licht gegeven voor het verder in procedure brengen van het ontwerpbestemmingsplan voor het noordelijk deel van Hembrug én het Beeldkwaliteitsplan Hembrug.
14 March 2022

Stedenbouwkundig plan Hembrugterrein vastgesteld.

Het Hembrugterrein is een voor Nederland bijzondere locatie van 42,5 hectare in Zaandam aan het Noordzeekanaal en de Zaan. Het terrein staat aan de vooravond van een grote ontwikkeling. De opgave is om het Hembrugterrein verder te ontwikkelen tot een gemengd gebied voor wonen, bedrijvigheid, kunst en cultuur, natuur en evenementen.
18 May 2021

Hamlet Living: een high-end beleving voor een betaalbare prijs.

Senioren willen een zelfstandig, actief en sociaal leven leiden. En als dat nodig is een beroep doen op zorg. Met Hamlet Living biedt LIFE Europe unieke woonprojecten die aan deze wens tegemoetkomen. Het mooie is: ze zijn zeker niet alleen voor de happy few weggelegd.
Concepts
17 January 2021

De lucht in, maar op straat gebeurt het.

Veel is er al verbeterd aan de Laakhavenzijde van Hollands Spoor. Nu is het zaak om de ‘eilanden’ aaneen te smeden, de Waldorpstraat te vergroenen, en wonen én werken toe te voegen. Dat is de essentie van het grootschalige project HS Kwartier.
Projects
08 January 2021

Interview LIFE Europe.

Steven Zeeman reisde de hele wereld over voor zijn werk. Op die manier maakte hij kennis met vernieuwende woon- en werkconcepten. De inspiratie die hij opdeed, zette Steven om in een aantal succesvolle Europese vastgoedprojecten. Toen nog in loondienst, maar deze ambitieuze conceptontwikkelaar wilde meer. Het resultaat is LIFE Europe, een prachtig bedrijf dat aan de hand van twee vastgoedconcepten een nieuwe markt aanboort.
Corporate