Join us

LIFE_joinus.png

Join us.

Our vacancies.

At LIFE Europe we are always on the lookout for diverse, passionate and like-minded people to collaborate with, learn from and be inspired every day.  We are particularly keen to work with those who share our mission and understand the value of creating real estate concepts that positively contribute to people’s life. From our experience, the individuals that thrive most at LIFE Europe have the ability to spot opportunities before they happen, are enthusiastically hands-on and take individual initiative as well as  contribute as a team player. Whether you bring with you an impressive resume with years of experience or are fresh out of school looking to start a career, we would very much like to hear from you.

No careers listed for you right now? Please drop us a note and convince us to create a role specifically for you.

Kleurrijke Finance Manager.

Anders denken, durven en doen, daar houden wij van bij LIFE Europe. Als duurzame vastgoedprojectontwikkelaar kijken wij namelijk anders naar stedelijke omgevingen dan veel van onze collega’s.

Ben jij een Finance Manager die net als wij een verschil wil maken? Die binnen de lijntjes kleurt, maar wel met zoveel mogelijk kleur? Dan leren we jou heel graag kennen.

Wie zijn wij?
Wij zijn LIFE Europe, wij kopen, ontwikkelen en exploiteren residentieel en commercieel vastgoed. Daarbij kiezen we uitsluitend projecten die bijdragen aan de diversiteit van de gebieden waarin we actief zijn en die waarde toevoegen op de lange termijn. Onze kracht is dat wij mensen, projecten en kapitaal samenbrengen. We laten ons graag inspireren door partners die onze missie delen. Wij geloven in duurzaamheid, innovatie en de kracht van samenwerking. Met onze projecten brengen wij een mix van wonen, werken, sfeer en gastvrijheid naar stedelijke omgevingen. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep mensen die gepassioneerd zijn, initiatief nemen, nieuwe kansen zien en graag een uitdaging aan gaan.

Wat betekent deze rol?
Als Finance Manager ga je zowel de breedte als de diepte in en draag je bij aan het realiseren van een optimaal bedrijfsresultaat. Jij bent diegene die het overzicht houdt, die ervaring heeft op zowel het financiële als juridische en fiscale vlak. Je bent verantwoordelijk voor de gehele boekhouding en het bewaken van alle financiële (controle) processen en doelstellingen. Het brede scala aan werkzaamheden vraagt wendbaarheid: van voorbereiden van financiële overzichten en rapportages (o.a. maand- en kwartaalafsluitingen, jaarrekeningen) tot aanleveren/controleren van btw-aangiftes, het opstellen van begrotingen en compliance. Daarnaast ben je gesprekspartner voor diverse stakeholders en externe adviseurs. Kortom, een afwisselende functie die je in onze dynamisch en wendbare organisatie, zelf vorm gaat geven.

Waar zijn we benieuwd naar?
We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw visie op het vak. We horen graag over jouw passie voor cijfers, maar ook over jouw ambitie om vandaag al te werken aan de leefomgeving van morgen. En natuurlijk over jouw drive om de wereld iedere dag een beetje beter te maken.

Wat breng jij mee?

 • Bevlogenheid, nieuwsgierigheid en een open geest voor nieuwe impulsen.
 • Je hebt een HBO/WO-opleiding op zak, met minimaal 5-8 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Bij voorkeur ben je bekend met Yardi en het zelfstandig opstellen van jaarrekeningen.
 • Je hebt ervaring met het werken voor diverse vennootschappen.
 • Je bent een analytische denker en hebt kennis van compliance en juridische zaken.
 • Je bent een multi-tasker die goed prioriteiten kan stellen en oog heeft voor details.
 • Natuurlijk ben je een teamspeler, die flexibel is ingesteld.
 • Gezien het internationale karakter van ons bedrijf, is het een must om goed Nederlands en Engels te spreken.
 • Hadden we al gezegd dat je een kleurrijk karakter hebt?

 

Wat doen wij voor jou?
Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je kunt rekenen op onze support, een dynamische en uitdagende werkomgeving met internationale context en hele leuke, ambitieuze collega’s. En natuurlijk:

 • een salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring
 • een bonusstructuur en 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen (+ 5 dagen die je erbij kan kopen)
 • reiskosten, telefoonvergoeding en een laptop
 • een goede pensioenregeling.

 

Wat hopen wij?
Dat jij vindt dat LIFE Europe iets voor jou is. In dat geval zien we je CV en motivatiebrief graag tegemoet op [email protected]. Hoe eerder hij binnen is, hoe sneller we je kunnen uitnodigen om ons te overtuigen waarom jij onze nieuwe collega moet worden.